Header

Har varit jätte inaktiv här på väldigt länge känner jag men har inte mått alls bra så har inte orkat. För ca 2 månader sedan tog fina tobbe sitt liv.. Det tog väldigt hårt på mig och resten av vår släckt. Har varit mycket bråk med folk och sådant med. Men börjar ta mig upp igen med hjälp av en helt fantastisk kille som jag tycker om och bryr mig så otroligt mycket om.. Han får mig alltid att må bra trots att vi bråkar en hel del så behöver han bara le för att få mig så sjukt glad. Känner att tack vare honom mår jag så pass bra igen så jag porlar ta upp mitt bloggande igen. Älskar mina vänner som har funnits där för mig alla dagar i veckan de är helt underbara bästa nethan mellan och Ebba ❤️
Kramisar jasse 😘❤️
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 78 Readers

Likes

Comments

hej! idag flyger jag till turkiet med familjen ska bli jätte kul men tror tyvärr inte jag kommer till att ha tid till att blogga under tiden där men ska försöka annars kommer det bilder från det efter :) kan inte skriva mer nu måste packa klart för snart åker vi! wiiie :D 

kramis jasse <3

p.s här har ni för smak av vart i Turkiet jag ska åka ;) 

Likes

Comments

hej, känner att det har varit ett tag sedan jag bloggade nu men kommer inte bli så mycket nu under sommaren för har massa planerat under hela sommaren men ska se om jag lyckas få lite tid åt bloggandet. Men har ju hittat denna underbara person som jag vill dela min tid med som jag verkligen vill satsa på. 

Som ni märker har det hänt en del sedan jag skrev sist. Jag har slutat ettan på gymnasiet vilket känns både skönt men ändå jobbigt att allt har gått så fort. Har haft några helt underbara dagar i Norge med min syster Sandrah. Har även haft en riktigt kul midsommar med härliga människor i norje boke. 

och på tal om absolut något helt annat så tänkte jag länka cubus för jag tycker att de har helt underbart fina kläder till ett rimligt pris, Så tycker alla ska klicka på denna länken här -----> http://blogfame.se/203/23547/cubus

Kramis jasse <3

Likes

Comments

Tänkte göra lite frågor och svar ( om någon frågar något ) dvs ni ställer frågor till mig som en kommentera här på detta inlägget och sedan svarar jag så gott jag kan på frågorna i nästa vecka! Kommer endast fullfölja detta om jag får 10 eller fler frågor för annars känns det inte lönt :)
Kramis jasse

Likes

Comments

Haha fick nyss världens mest knas fråga på ask där någon befaller mig att blogga, inte tänkte på att det inte alltid är rätt tid att man inte orkar eller inte mår bra? Men klart bara för jag gör allt för mina läsare så kommer det ett inlägg på bloggen här. Du som skrev de till mig på ask menade inte något elakt mot dig tycker bara det är så komiskt när folk förväntar sig att man alltid ska göra vad man blir befalld men nästa gång kan du ju skriva icke anonymt så jag vet vem du är som läser min blogg för vet betyder verkligen mycket för mig att jag har de läsare som jag har. Jag vet att jag hade betydligt fler innan men då länkade jag min blogg överallt och har inte orkat det sen jag började blogga på mobilen så tack för att ni följer min blogg!
Kramis jasse ❤️

  • 218 Readers

Likes

Comments

Nu behöver jag er som läsares hjälp att bestämma mig om jag ska skaffa dreads eller inte ( syntet). Så fösta under här på vad ni tyfcker det är helt annonymt :) 

Kramis jasse <3

Likes

Comments

Förlåt för att jag har varit kass på att blogga på sistone inte haft inspiration till det liksom. Men ville bara skriva att jag har haft en helt underbar helg med underbara vänner som jag är jätte glad över att ha :) tack till er för att ni gör livet så mycket roligare <3
Kramis jasse ❤️
PS förlåt för de pinsamma bilderna nedan ⬇️


Likes

Comments

För att veta hur du blir liggvänlig i sommar detta gäller både tjejer och killar, vad tror ni om detta? Är detta ett bra sätt att få ligg på? Jag tycker att det låter toppen! 

KLICKA -------> HÄR

Likes

Comments