Hej hopp

Mitt liv

Idag är det lördag! Jag tänkte faktiskt göra tacos ikväll (ja hur vågar man bryta tacofredagstraditionen?) och om jag hade haft TV-kanaler hade jag nog startat mello också. Kanske. Iallafall!
Jag åt precis två knäckemackor och har nu ungefär en halvtimme egentid tills jag ska fixa Lash lift på en kompis från högstadiet! Kul :-)

Davina somnade för ca en halvtimme sen, så hon lär nog vakna runt 17-17.30. Av någon anledning brukar hon sova längre när vi bestämt att Haris ska ta henne. Märkligt.
Det jag egentligen tänkte blogga om var att jag är så glad och tacksam att jag lyssnade på mig själv och faktiskt provade att starta mitt företag. Nu är jag ju bara i startgropen och vet inte riktigt hur allt funkar än (admin alltså) och det är så nervöst men samtidigt roligt att få göra lash lift och hennabryn på folk! Man lär ju sig under tiden, och man måste ju börja någonstans. Jag är lite av en perfektionist och har tänket att "blir det inte bäst direkt kan det lika gärna kvitta" men för att få bästa resultat måste jag även få mindre bra eller lagom. Man måste ju börja någonstans helt enkelt. Jag tycker som tur är att detta är superkul hittills så jag hoppas det kan bli ett heltidsjobb. <3

Gillar

Kommentarer