Äventyr

Emmy

Inatt så gjorde jag och min pojkvän något väldigt spontant och oplanerat, vilket gjorde det hela till ett äventyr. Vi skulle nämligen hämta hans mamma på Malmös flygplats idag omkring 9.30-10 på morgonen och skulle därför behöva köra hemifrån ca 8.30. Igårkväll så var jag faktiskt väldigt trött, och jag trodde att jag skulle somna när som helst, men det visade sig att det inte stämde för vid 03 var jag fortfarande vaken och numera pigg. Vi kollade en film om 9/11 som var riktigt stressande att kolla på. Vi båda satt på helspänn genom hela filmen. Haris konstaterade att vi kommer troligtvis inte somna förrän om minst 1-2h och sen ska vi upp igen efter 2h för att köra bil i nästan 2h och sen samma sträcka hem igen. Det kändes inte säkert. Så vi tog beslutet att vi packar bilen med massa filtar, kuddar och täcken sen kör vi till flygplatsen och sover i bilen tills svärmors plan landar. Så blev det också och inom 20 minuter var vi på gång.

Det var -3 grader ute så vi körde väldigt försiktigt, säkerligen 20-30 km/h under begränsningen. Vet inte hur många harar och katter jag såg längs vägkanterna som studsade omkring. Vi stannade på McDonalds i Lund för lite energipåfyllning - jag mådde lite illa efter att ha ätit dåligt under dagen.

Jag beställer alltid cheeseburgare med endast ost och ketchup fast utan kött, haha. Sen for vi vidare till flygplatsen där vi kom fram vid 06.20 ungefär. Vi påbörjade operation bäddning genom att fälla baksätena vilket gav ett enormt utrymme. Jag tror vi la ca 4 filtar i botten för att vi skulle få värme samt ett mjukt underlag. Det var inte särskilt mjukt direkt, men det gjorde lite nytta iallafall. Haris som är 190 fick plats utan problem! Jag som är halva honom på längden men dubbla bredden (haha) fick också plats utan problem, det var bara tufft att vända sig om.

Här sov vi alltså imorse! Vi hängde upp våra jackor och halsdukar runt fönsterna i den mån det gick som skydd för lamporna som lös rakt in i ögonen på oss. Jag som är så varm nu under graviditeten låg i t-shirt och leggings medan Haris låg med 3 tjocktröjor, långkalsonger och mjukisbyxor utanpå det. Vi somnade inte förrän 7.30 ungefär så vi fick ungefär två timmars sömn allt som allt, men det var ett roligt äventyr som vi sannolikt inte kommer kunna uppleva igen på väldigt länge.

När vi vaknade så var det riktigt kyligt i bilen, så att tillochmed jag tog på mig en tjocktröja. Inte så konstigt med tanke på att det varit minusgrader under natten och var ungefär 2+ när vi vaknade. Vi mötte upp hans mamma inne på flygplatsen och efter en latte på pressbyrån var jag redo att köra hemåt, men oj vad trötta vi var. Så fort vi kom hem så gjorde vi ordning sängen och la oss igen för att ta igen vår förlorade sömn. Vi sov i ungefär 4-5h, så inatt lär vi väl vara vakna igen :-) Men oavsett, det var så himla kul och mysigt. Ett riktigt spontant äventyr och jag är väldigt glad att vi gjorde det.

Gillar

Kommentarer

wiilmahansson
wiilmahansson,
Ååh så himla rolig ide! Har så länge velat göra det men aldrig vågat haha!nouw.com/wiilmahansson
itsemmy
itsemmy,
Ja det var en rolig upplevelse! Rekommenderar dig att prova. Men ja, det är faktiskt lite läskigt eftersom man är så "utelämnad" i bilen. nouw.com/itsemmy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229