Äventyr

Mitt liv

Hej bloggen,

Idag vaknade jag och Davina ca halv nio, jätteskönt! Jag kände mig rastlös och iochmed att Haris jobbat natt och kom hem 6 imorse så var ju inte han så underhållande. Så jag frågade mamma om hon ville hitta på något och en timme senare var vi påväg till Helsingborg. Vi passade på att handla saker till mitt företag (iih blir lika pirrig varje gång jag tänker på det) på IKEA och även lite saker till Davina. Hon börjar förskola i början av mars (sad emmy) och behövde lite kläder och skor, så det blev inhandlat! Min önskan är ju att kunna åka till Ullared ASAP, men nu är ju världen upp och ner, så det får helt enkelt vänta.
Vi var iväg i många timmar, vi kom fram vid 11 och hem vid 17. Tiden gick supersnabbt, så det var snarare en chock när vi insåg vad klockan var.

De har förresten lanserat vegobullar på IKEA nu, och WOW! Vad de var goda. Tillochmed min mamma som är en skeptisk köttis(haha) tyckte de var goda. De fanns som tur var ute i frysdiskarna så jag köpte med mig två paket. :-D

Nu har jag nyligen nattat Davina under en promenad i vagnen, och mina höfter är inte alls glada på mig nu efter allt gående idag. Om en stund så ska jag nog dessutom gå hem till mamma med henne så ska vi äta kvällsmat där.

Min onedrive är så jäkla slö på att ladda upp mina bilder, så jag bjuder på en bild från ett par veckor sen tillbaka. Kram

Gillar

Kommentarer