Hej idag är det lördag och jag vaknade nyss, är fortfarande lite sjuk men börjar bli bättre! Dem två senaste dagarna har var jätte bra! Fick en ny mobil i torsdags och igår fick jag nya skor yaaay! Har inte så mycket planerat mer än att bli frisk och kanske åka till en kompis. Hoppas ni får en toppen dag och allt är bra med er!

Likes

Comments

Hej hur mår ni? Själv mår jag sådär, jag gick till skolan idag men fick åka hem för känner mig inte riktigt frisk än men jag försökte ju så det är ju bra Yaaay till mig. Jag var hemma i måndags och tisdags eftersom jag varit sjuk.

Just nu sitter jag i soffan, tänkte ta lite kaffe och vänta på att mamma kommer hem så vi kan dricka kaffe tillsammans och prata lite skit. Imon är det sista dagen i skolan innan det blir lov så det är ju skönt och imon får jag min nya mobil yaaay! Jag kommer nog inte göra så mycket under lovet förutom att umgås med kompisar och familjen, man får ju hoppas på att påskharen kommer med lite gott. (Ska sätta på ett par kanin öron på min katt så får han vara min påskhare och gosa med mig ;) )

Hoppas ni alla får ett toppen lov eller en toppen helg!

Likes

Comments

​Hej hur mår ni?​ Jag mår ganska bra förutom att jag varit hemma i 2 dagar nu för att jag är förkyld,feber och hosta. Det är aldrig skönt att vara sjuk! Jag hoppas bara jag blir bättre tills lovet för jag har lite saker planerade som jag tänkt och göra tex vara med vänner, kanske åka till Växjö för att träffa en kompis. Sen bara ta det lite lungt! 

Just nu sitter jag och kollar på datorn lite och pratar med min låstasmamma, tänkte gör mig lite frukost och dricka lite te!

Hoppas ni har en bättre dag än mig!

Likes

Comments

Hej hur har er helg varit? Min helg har varit bra, i fredags så kom min lillebror på besök så umgicks med honom och igår så åkte jag till ohamn en stund för att vara med en kompis åkte hem ganska sent så sov hos mamma och just nu väntar jag på att åka hem till pappa och bara ta det lugnt. Typ duscha och fixa lite för imon! Det enda som har varit dåligt med helgen är att jag känner att jag börjar bli sjuk och det är inte kul men vi har ju bara 4 dagar i skolan så det är ju skönt!

Likes

Comments

Heeej just nu sitter jag på bussen med Amanda till skolan eftersom vi börjar vid 12 men vi åker in till stan tidigare för att fika lite! Vi har bara styling och idrott idag, och på idrotten ska vi göra yoga så det ska bli skönt att slappna av lite! Nu ska jag vara social med Amanda men hoppas ni får en toppen dag!

Likes

Comments

Hej uppdaterade inte så mycket igår men det hände en ganska allvarlig sak som jag inte tänker ta upp här men allt är bättre nu! Sitter just nu på bussen hem från skolan, det har varit en kort dag idag och kommer bli en kortare dag imon för jag börjar vid 12 imon och slutar runt 3-4 så det är ju skönt!
Idag har vi inte gjort så mycket men på engelskan så fick vi välja en låt som vi ska analysera och skriva lite om så jag valde Eminems Mockingbird! Tycker den är jätte bra och har en riktigt bra bakgrund! Just nu ska jag till mamma och umgås med henne! Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

​Hej har haft en toppen dag hittills med Linn och Janina! Vi var nyss på lite äventyr, vi var inne i skåp, vi var nyss i källaren och kollade lite. Och hade bara allmänt kul! Vi ska ha engelska nu men kommer nog inte göra så mycket efter engelskan.

Likes

Comments

Hej ligger just nu i sängen och kollar på lite serier som jag missat lite på! Kommer nog inte göra så mycket i dag förutom att duscha och förbereda mig för Imon. Kommer nog mest ta det lugnt och umgås med familjen känns att det behövs!

Likes

Comments