Postad i: Livet

Det sköna med att vara ledig idag är att äntligen fick sova ut för en gång skull. Sov nästan till kl 13 vilket man inte har gjort på flera år. Kollar runt lite på hemsidor inför blackfriday. Men vad ska man egentligen köpa?

Man kan ju bara inte få nog av denna låt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Livet

Godmorgon! Började jobbet kl 06 i morse & har inventering idag på jobbet. Roligt men kallt! Slutar när jag är klar med det så kommer ha heeeela lördagen kvar att spendera! Så skönt må jag ändå känna fast att jag gick upp kl 05 i morse! See Ya

Likes

Comments

Postad i: Kännslor

Vaknade för ett tag sedan & skulle gå in på banken för att kolla en sak. Då får jag syn på att någon har skickat pengar till mig.. Frågan är Vem kan det vara?

Likes

Comments

Postad i: Mode, Livet, Kärlek

Pro Drop Uf är ett företag som säljer 100% vattentät mobilfodral. Deras fodraler finns i 3 färger, svart, vit och rosa och är det bästa någonsin för dig som älskar att sitta med mobilen när du badar eller duschar, ska på sol eller skid semestrar. Hur bra är inte detta som en julklapp till någon som skall resa iväg eller älskar och njuta flera timmar i badet eller duschen! Eller varför inte till själva student flaket ;) Du når de på instagram: pro drop uf eller Facebook pro drop uf. Ha en trevlig helg :*Likes

Comments

Postad i: Livet, Kännslor, Kärlek

Började skolan igen efter en lång & slitsamt sommarlov! Det var så mysigt att träffa min kära vän Olivia igen! Men även alla andra man ej sett så mycket av i sommar! Tiden går fort och snart är skolan över. Kan knappt förstå att detta är mitt sista år innan de verkliga livet börjar! Så mycket som jag utvecklats och gjort under dessa år är magiskt. Har kämpat mig igenom mobbning, stress, panik, kärlek, lång resa ensam i Karibien, jobb, körkort & allt detta har jag slitit & kämpat för och här står jag idag med bättre självförtroende än någonsin!
Jag har gjort massor i mitt liv fast att jag bara är 18år. Denna ålder & jag har redan upplevt massor, tänk alla resterande åren. Tänk sista året i skolan om jag lyckades bra näst sista året.

Likes

Comments

Postad i: Mode, Livet, Kärlek

Alla ser vi olika ut. Men hur många av oss har inte komplex för massor av saker på vår kropp?
Det kan vara allt från håret,finnar, rödhet,knoppar,brösten, bristningar, ärr & massor av saker. Men allt detta är ju personligt & vackert. Jag skulle inte vara jag om jag var super smal, inte hade bristningar eller ha ärr lite här & där. Jag skäms över mitt ärr i ansiktet vid näs vingen men ingen ser det nästan (om man inte står 1 cm från mig) men det är jag & utan de hade inte jag & mina vänner haft något roligt att snacka om. Och att ens tutte är mindre än de andra, Aa det är så vår kropp är byggd & vi skall älska den kropp vi har fått. Jag gillar inte att alla jag umgås med är smala & fina & jag har lite mer fett än de. Men varför skall jag må dåligt för det? Jag är exakt lika fin som de. Det borde du också tycka att du är!
Vi ska älska oss själva för att kunna älska andra!
Du är underbar på ditt egna sätt!

Likes

Comments

Postad i: Skönhet, Mode, Kärlek

Jag köpte lite saker som jag absolut rekommenderar!


​läpp pennan hade ingen tag för att den inte fanns med. Exakta färger är det inte heller då de ej fanns men på ett ungefär.  Make up For Ever är ett helt nytt märke som precis kommit in. Köpte på Sephora för ca 150kr. 

Likes

Comments

Postad i: Livet

Idag är det så skönt att jag är ledig från jobbet. Att jobba öppning till stängning och sova lite tar faktiskt kål på en. Men nu skall det bli bättre. Vaknade nyss och nu skall jag göra frukost och sen blir de plugga till körkortet hela dagen och kvällen. Vilket behövs eftersom att jag inte pluggar så mycket på det tyvärr.

Likes

Comments