jobbhelg

ja jag är ju inte jätteaktiv här när man jobbar 24 timmarshelg 😅 jobba, sova äta typ.

iallafall, tänkte dela med mig av en jävligt rolig sak haha!!! fick höra att jag är wierd av en vän häromdagen och bad honom beskriva varför, jag vet ju varför men alltid roligt att höra hur andra ser på en 😂 så här är den, rakt upp och ner:

”de e ju dina synska och spökiga grejer, de e att du bakar, du håller på med blommor, du tänker åka med äckligt raggarpack. kan garantera att du knypplar, virkar eller stickar när det är höst. du älskar musik och konstiga apor, i samband med jättemodern inredning. du äter nudlar och har svindyra kuddar. du är helt enkelt din egen motsägelse. du är medium men resonlig, du e tonåring och tant, du är prydlig och en slusk, du är modern och knasig och du är slösaktig och snål. du är jätteweird, och det är väldigt uppfriskande”

hahahaah kan va det bästa jag hört 😂 jag är ju verkligen en allt eller inget person. vill köpa kläder på rea och mat på kampanj men kan lätt handla kuddar för flera tusen eller spontanköpa dyra inredningsapor 🤷🏼‍♀️ jag kan vara gammalmodig och gillar att skapa traditioner samtidigt som jag kan spontanboka en resa utomlands och dra dagen efter, som om jag vore 19 år och har en slags livskris 😅 det är minst sagt uppfriskande att vara jag!

Gillar