10 saker du inte visste om mig 1/10

de flesta som känner mig vet ju att jag älskar tatueringar men något ni inte vet är att jag har 15 st på kroppen just nu. både stora och små!

ena armen håller jag på att fylla med smått och gott. texter, symboler som står för viktiga personer i min närhet och bara sånt jag tycker är sött, roligt, snyggt eller bara otippat 😁 lite sån är jag! alla dom är ’handpoked’ alltså inte gjorda med maskin utan för hand med en nål. (förutom en mini som jag spontant gjorde i danmark på en roadtrip för två år sen)

jag har två tatueringar jag gjort i thailand hos en riktigt duktig snubbe! han gjorde en och hans bror den andra. hoppas kunna åka tillbaka dit igen om inte allt för lång tid!! de är ju rätt stor skillnad på kostnad om man säger så, så innan jag bestämde mig för att göra det funderade man ju på om han ens visste vad han gjorde 😂 men hör och häpna så är han en av dom duktigaste jag mött 🙌🏼

sen har jag precis som många andra några grejer jag gjorde när jag var ”ung” haha det är inget jag ångrar men hade kanske inte valt samma motiv idag. MEN, vem vore jag ens utan den där fula jävla ödlan på vaden eller mina 15 stjärnor som fyller min lilla mage 😂 alla saker är inte tråkiga som man gjorde när man var ”ung och dum”

jag har hittat lite nya och gamla bilder på några av gaddarna 👇🏼

Gillar