Header

Rollerblades och shaved ice,

igår var vi på mission beach hela dagen vilket var jätte mys. Åt på drift och solade, imorgon ska vi shoppa och åka till Ski beach för att ha en bonfire..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det en dag på zoo med spöregn, BOKSTAVLIGT..

Likes

Comments

AT THE END OF THE WORLD

Likes

Comments

LA JOLLA BEACH

Usch vad bra vi har det! Här har vi träffat många nya vänner, skrattat och levt livet. Här skulle man gärna stannat, men hemma är det ju inte! Hur som helst, i helgen åkte vi till LA, sjöng sommartider i en buss där alla italienare undrade om vi var sjuka i huvet, blivit dyngsura i en av alla attraktioner på universal studios, vandrade på the Walk of fame, såg vart Michael Jackson köpte sina kläder, denna helg var vi helt enkelt high on life!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag fick vi träffa sälarna i la jolla village, imorgon åker vi till stranden för att surfa!

Likes

Comments

Idag var första dagen i skolan, vi började m ett test som inte var så svårt alls. Ungefär som ett nationella dvs hör, läs och skriv. Sen så åkte vi till stranden, Pacific beach.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag träffades jag och Natalie för att fixa det sista, håller på att packa nu sen är det i stort sett bara att vänta.

Fick även ett mejl utav vår värdfamilj där dem berättade att dem hade 2 barn, varav ett kommer att vara hemma hos dem under vår vistelse! Ingen resfeber än men vi får väl se om någon dag, vi åker ju trots allt på lördag morgon.

Likes

Comments