Visst finns det väl "snögummor" också?

Mått pest idag, ja vad lustigt lediga dagar då slår alltid mina förkylningar eller vad det nu är som går, till ordentligt o dagarna försvinner bort till ingen nytta. Så idag har jag mest legat, mått illa o tyckt synd om mig själv. Nu sent kväll, natt så har mår jag lite bättre o har fördrivit tiden med photoshop till en väninna som ville ha någon till julannons för sin lilla firma.

Sen såg jag att jag ju hade en vit strumpa kvar - o det var så skoj när vi gjorde snögubbarna i helgen...

.

Så jag tog o gjorde en snögumma som sällskap till min snögubbe - hon blev lite söt o passade ihop med den redan gjorda gubben.

Måste hålla med om det en sa på en av filmsnuttarna jag såg, när jag kikade på hur man gör dom - att man blir fast o det räcker inte med bara en... det blir en till o en till o en till....
Jag ska också prova att göra "gnomer" både för julen men också utan jultema - så man kan ha dom jämt om man vill *ler*.

Jag kommer på ny saker hela tiden när jag kikar på olika små filmsnuttar för att få tips, som att inte använda gummisnoddar som vissa gör - dom vittrar sönder efter ett tag. Istället ta o knyta garn eller snöra runt. (Det har vi gjort)

Att lägga riset man har i strumpan först i en plastpåse o försluta o trä strumpan över... som en liten extra säkerhet... har inte gjort det men det känns som en bra idé.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
itismadeby
itismadeby,
Ingajohansson
Ingajohansson,
Så fina, så fiffig du är🥰
nouw.com/ingajohansson
itismadeby
itismadeby,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så gulliga, har du stickat dom små mössorna och halsdukarna? Vilken härlig adventspresent.
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Tack 😊 - Nej dom är gjorda helt o hållet av strumpor som klippts av på olika sätt. Ja det var en bra idé kan göra par o ge bort 😊
nouw.com/itismadeby