Visst är det härligt att få göra någon glad

Vardagligt småprat

Jag fick ju hjälp med dom tunga möblerna av vänner/kollegor till mig - jag är så tacksam för att dom kom o hjälpte mig att jag ville ge dom något dom ville ha o behövde. För någon vecka sedan var jag hem till dom o åt o hade det trevligt, då säger hon att kaffebryggaren skulle slängas o dom skulle nog ta o skaffa en kaffekapselmaskin istället - det fungerar ju bra när det är mest när man har främmande som det bryggskaffe görs.

Det är bara han som dricker kaffe, hon dricker choklad. Och den som finns för kapselmaskinen är ju så otroligt god.

Så jag kunde inte låta bli... igår svängde jag förbi Elgiganten innan jag började jobba - köpe en maskin o ett paket kaffe o ett med choklad kapslar.


,

.

Tar bara med mig paketen in först - o ger dom ett varsit o säger att dom ju tänkte byta ut sin bryggare - o jag ville tacka dom för hjälpen - så här fick dom ett paket var.

*skrattar*

Så gärna jag velat höra hennes tankar... när hon lite förvånat men glad tackar - vänder o vrider på paketet... jo ja vi tänkte ju det.... ja då har vi ju kapslar så nu får vi köpa maskinen...

Jag gå o hämtar maskinen o ställer på bordet... - tror ni behöver denna också *ler*

.

.

Det värmer så i mig när jag kan göra någon sådär lite extra glad o överraskad o få visa hur mycket jag verkligen uppskattade den hjälp jag fick av dom...

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,
itismadeby
itismadeby,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Att glädja och överraska är underbart

nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja jag tycker det är bättre än att få själv. 😊
nouw.com/itismadeby
Ditten_datten
itismadeby
itismadeby,