Vilken urusel start på året

Vardagligt småprat

Så jag såg fram emot några dagar av ledighet, hinna göra massor hemma och promenera mitt på dagen. Men inte då... vaknar till igår efter att ha sovit ovanligt många timmar, kommer knappt ur sängen, har så ont i kroppen. Sen började jag frysa o natten gick mest åt att lägga fler o fler filtar o täcken över mig.

Kände mig lite som prinsessan på ärten, men tvärt om - istället för att ligga på mängder av madrasser hade jag filtar i en stor hög över mig. Men frös ändå. Inte alls skoj att känna sig så.

Men ganska typiskt - man jobbar o jobbar o då är man frisk, sen kommer lediga dagar, man kopplar av o "pang" så är man istället helt utslagen o sängliggande.
Har med nöd o näppe tagit mig ur sängen under dagen, men orkar nu sitta upp en lite stund, försöker att vara vaken lite till... måste ju ta mig ut på en promenad med Mindy, men tyvärr blir det inga långa promenader idag, bara ut till första bästa gräsplätt. Det bästa är med hundar att dom alltid känner av hur man mår, delvis så rastar dom sig snabbt, sen är dom nära o värmer en.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer