Vi börjar närma oss slutet

Vardagligt småprat, Lediga dagar

Av denna säsong med musikquiz på Players med Lasse o Lasse. Inte riktigt klokt vad tiden gått fort... snart är det sommar, ja även om man kanske inte riktigt tro på det när man är ute på nätterna, men det är härligt på dagarna o vi rusar på sommaren. Ja nog sjutton rusas det om man ser till hur snabbt året gått s��här långt.

Ikväll var vi bara två stycken i laget - tittade man sig omkring så tror jag vi var det ända laget med två, alla andra var fyra... så med tanke på hur urusla vi är o sen var vi inte fullt lag så tyckte jag vi var jätte duktiga ikväll - igen *ler*.
Maten är ju den vi börjar med, den ialla fall jag längtar efter varje gång...det var ju såååå bra från start men kan inte säga att jag alltid varit lika förtjust... men smaken är som baken o det är väl tur det... bara det är bra kvalité på maten så kan jag säga att det är okey även om rätten i sig inte tilltalar mig... men även här har det blivit sämre. Ikväll var det god sås - både den varma o den kalla, potatisen var god - salladen, ja det var lite fattig eller hur jag ska säga... att slänga ner några gula bitar paprika o maj i massor av grönt - känns fattigt. Köttet, jag som var hungig - men det var smaklöst o så torrt, för torrt - ialla fall bitarna jag fick. Hoppas dom flesta andra hade mer tur där. (så gnällig jag är eller hur)


Men ikväll var quizet riktigt skojigt - det bästa ... även om vi som sagt är urusla o är med i bottenstriden - men vi har skoj o det är det viktiga :).

Det är skoj att känna igen låtarna även om man inte kan svara på frågan - en sak vi har lärt oss är att kan vi inte så skriv det vi först kommer att tänka på... hälften av gångerna är vi ute o cyklar men den andra halvan är till vår förvåning rätt...

Lasse gör ju dom lite lättare frågorna o där brukar man ialla fall känna igen 85% av låtarna o Lasse står för dom svårare frågorna (som säkert blir dom utslagsgivande mellan dom riktigt duktiga lagen) o då känner jag igen ca 15% av låtarna resten har jag aldrig ens hört... men se idag kände jag igen jätte många även av hans låtar ... och det är lite mer roligt då, även om man frustrerad sitter där o nynnar med men kan inte ...

Ikväll hamnade vi på en av mina favorit låtar en gång i tiden o det är med skam jag erkänner att det tog evigheter innan gruppnamnet ramlade in, titeln gick jag bet på... frustrerande för sånt SKA man kunna eller hur? Om det var en låt som surrade ungefär 50 ggr per dag under en tid *ler* - man jag kunde ialla fall gruppen .... o jag blir lite nostalgisk när jag nu sitter o lyssnar på låtarna jag lyssnade på med dom... då på den tiden :)


Och när det finns mycket humor o glimten i ögat med så klagar inte jag... som den röda tråden “Sexställningar” - många var inne på det men inte alla tog just att det skulle vara sexställningar , men vi tog det - tar inte åt mig äran där, det var min kollega o lagkamrat som klurade ut det :)

Och denna gång så hade vi till våran stora förvåning rätt på flera årtal - helt otroligt vi gissade rätt *ler*. Där är vi hopplösa - antingen tar vi året före eller efter eller så är vi fel så *censuerat ord*.


Nästa gång är den sista o då hoppas jag att vi är fler än två :)

Nu var ju en av oss - Anneli - fullt upptagen med att få mardrömmar om påskägg o påskgodis på GodisGallerian ;) men nästa gång har hon säkert återhämtat sig o kan vara med.
Och vem vet kanske även en annan vän som varit med några gånger kan komma.
Poängen då... ja man kunde ha 221 poäng... vi satsade först på 80 efter första frågorna sa vi skrattande 50, men vi klarade faktiskt lite lite över hälften.
:)


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ursäkta men vad gör dunket på nätterna 🤭
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Nu blev jag lite osäker på vad du menar... "dunket" ??? Från musiken eller???
nouw.com/itismadeby