Vem är jag, med andras ord? Bloggutmaning dag 2

Så var det dags att ge mig i kast med andra dagen av utmaningen o än går det ganska bra att skriva ihop något, inte allt för svåra. Visst det är alltid svårt att vara personlig, men det är ändå ämnen som går bra, man behöver inte gräva så jätte djupt o tankar o känslor för att kunna svara.

Utmaningen är startad av Madeleine , här är hennes första dag o i kommentarerna kan ni förhoppningsvis hitta länkar till alla andra som är med – kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Min fråga var direkt när jag läste denna dags fråga, ska jag fråga mina vänner, dom närmaste om vad dom skulle säga så att jag verkligen får deras ord. Eller ska jag skriva ner hur jag tror att andra skulle beskriva mig, vem jag är.

Om jag själv skulle beskriva hur jag tror att andra ser på mig, vem jag är så skulle jag nog säga att dom skulle säga att jag är en lojal vän, omtänksam, har lätt för att skratta, jobbar för mycket o har massor av tålamod, men har lite dålig självkänsla, vågar inte lita på sig själv.
Varför tror jag nu att dom skulle beskriva mig så – jo för att jag fått höra dom här sakerna från mer än en vän o flera gången än en *ler*.Men för att det skulle bli en mer korrekt beskrivning av mig, från andra så frågade jag några av mina närmaste vänner om dom kort kunde beskriva vem jag är. Och här kommer rakt upp o ner vad dom skrev…

  • - Lojal, hänsynsfull och envis..
  • - Mångfacetterad, ihärdig, analyserande och omvårdande.
  • - Du är en genomärlig och omtänksam person, du är kärleksfull och omhändertagande, vill alla väl, du gör det som du blivit tillsagd att göra och du är en fantastisk mamma.
  • - Envis , tålamod, (kanske lite korkat envis när det gäller NN) Du har ett hjärta av guld för dom vänner du tycker om. Tycker vi kan prata om allt. Mot allmänheten är du alltid trevlig och mycket social. En verkligt god vän
  • - Du känner av andra människor, du ser till att ingen blir utanför att alla får vara med i gruppen i samtal. Förlåtande. Finns alltid där när man behöver dig. Du förstår andras beteende oavsett hur fel dom agerat så förstår du och kan hitta liknande situationer där man själv agerat på liknande sätt. Du har ett enormt tålamod och envis.
  • - Snäll, omtänksam, lätt att prata med för du lyssnar verkligen, du är uppmärksam på andra. Envis i det som är viktigt för dig. Du har ruggigt ofta rätt i saker, om det sen är som du säger magkänslan eller att du läser av människor, har erfarenheter eller …, oavsett är det lite ruggigt, ingen mening med att försöka ljuga för dig eller prata runt något för att försöka slippa säga exakta sanningen, bara säga som det är direkt. Du förstår, du dömer inte även om du inte alls tycker lika.
  • - Omtänksam, en sann vän, det går att lita på dig, arbetar för mycket, lojal, kreativ, glad, någon man kan komma och prata med när det är tufft och jobbigt och otroligt envis i vissa saker.

Nu måste jag erkänna att jag sitter o ler stort, jag har ingen som helst aning om varför alla mer eller mindre påstår att jag är envis – undrar om dom menar det på ett positiv eller negativt . Jag väljer att tro att det är mest positivt, men att det också kan vara lite negativt för mig själv då o då.
Jag tar ialla fall till mig allt det dom säger om mig o tänker att dom var snälla, men det värmer mig att dom har så snälla saker att säga om vem jag är. <3
Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Så fint att läsa din tolkning 🥰. Den är helt rätt, det är upp till var och en att tolka fritt (vilket var min tanke) gillar att du frågade dina vänner, jag tänkte inte alla på det själv 😊. Det skulle jag också gjort kommer jag på nu ❤️.
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Det är en av sakerna jag gillar med utmaningar med ämnen, att när man sen följe dom som är med så får man möta på så många olika tolkningar o det är lika spännande att se som att läsa vad varje person skrivit. (Du har det i tanken nu till en annan gång 😊 ) <3
nouw.com/itismadeby