Veckan som varit

Vardagligt småprat, Listor o Utmaningar

I brist på tidsfördriv, så gör jag som många andra - sammanfattar veckan som varit i en liten enkel lista.
Det finns flera saker som gjort mig glad denna vecka, speciellt är dock några sms, meddelanden som ramlat in...
Att jag lyckas känna positiva saker även när något skett som är jobbigt, negativt - en skön känsla

Vad har gjort mig arg, ledsen, orolig eller besviken:
Inget stort, bara småsaker som märks just för att det inte varit några stora saker. Men som att dom som är ute o festar, parkerar sin bil där vi som bor just här behöver ha parkering. Dom ställer av dom, kan inte köra hem så dom får stå kvar...oftast till söndagkväll eller till o med måndag. Med tanke på bristen på parkering så är det så irriterande att det inte finns platser kvar - vardagar är det inte alls samma problem. Men det har irriterat mig just i helgen.

Veckans mys:
Ja, veckans mys har varit med Mindy, hennes otroliga glädje o så mycket bus, jag kan sitta o titta på henne o le flera timmar. Sen kommer hon o kryper nära när jag tittar på film eller ska sova. Det är mysigt.

Det godaste i veckan:
Den här veckan har det inte varit så värst mycket matlagning, mer än just att laga mat att få i sig. Men det jag tänker på som var överraskande god var när en kollega bjöd på en vaniljbulle ett nattpass. Vi var båda trötta o den bullen var just då himelskt god.

Veckans bukett:
Vita tulpaner i massor har det varit denna vecka.

Det här fick jag gjort:
Ringde o frågade var varor jag beställt o betalat hade tagit vägen....

Saker jag borde ha gjort men tiden räckte inte till:
Borde ha fått flera kartonger igenom tittade o sen uppburna på vinden - detta har varit en stående punkt varje vecka för vad jag inte hunnit men borde...

Sammanfattat – hur har jag mått denna vecka:
I det stora hela har jag mått bra.

Vädret denna vecka:
Grått o ruggigt, lite snöblask, mer regn, dimmigt och lite inslag av sol.... har varit alla väder, som det ska vara under våren

Planer för veckan som kommer:
Jag jobbar nu söndagnatt o sen är det 2 nätter ledigt, kommer att träffa en väninna på fika imorgon - det var längesedan. Sen ska jag få hjälp med min dator på tisdag - hoppas hoppas att det inte är värre än att det går att fixa så som vi tänkt.... Och det är musikquiz dags på tisdag.
Sen är det ju alla måsten, stående vecko saker - som tvätta, städa, bada Mindy... med det är inte planer det är vardagen :)Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Vilken rolig lista och fantastiskt fina tulpaner! <3
nouw.com/artibus
itismadeby
itismadeby,