Varje sommar ångrar jag att… - Bloggutmaning juni dag 15

Inatt när jag jobbat så tänkte jag på hur ljust det var HELA natten, det fanns ingen stund där det var riktigt riktigt mörkt... Men ni är vi vid midsommar o nu är tiden inne när det vänder. Tur att det går långsamt långsamt innan det blir mörkare längre tid än ljust.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 14 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Hmmm..... o lite mer hmmm...... funderar o funderar - vad skulle det kunna vara som jag känner efter varje sommar att jag ångrar - finns det något jag gör som jag borde ha låtit bli att göra eller ialla fall gjort mindre av, finns det något jag ångrar att jag inte passat på att göra.... ja finns det något jag kan komma på som kan passa in under dagens utmaning???
Svaret är faktiskt nej, jag kan inte komma på något återkommande som jag av någon anledning efter sommaren ångrar, tänkt att det där skulle jag ha gjort, det skulle jag ha gjort mer av eller mindre av eller inte alls...


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229