Upptäcker ålderstecken när… Bloggutmaning dag 31

Vardagligt småprat, Listor o Utmaningar

Ni vet den där känslan av att man måste.... man borde redan ha gjort, men man kommer sig inte för o dag för dag springer iväg... den känslan är ialla fall för mig hemskt stressande o samtidigt gör mig mer förlamad... DEN känslan har jag idag...

Utmaningen är startad av Madeleine , här är hennes dag 30 , i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, om ni vill se vilka som var med.


Jag tänker spontant att ålderstecken det är när man själv börjar använda frasen ”det var så mycket bättre förr” o totalt glömt bort hur irriterande det var när man var yngre. Eller kanske att man faktiskt slutat bry sig om vad andra tycker o tänker…Sammanfattning – hur upplevde jag denna utmaning?
Jäkligt skoj att läsa om samma ämne i flera bloggar, det här hur man tolkar en o samma mening/ord på så olika sätt är spännande. Sen har jag hittat flera intressanta o roliga bloggar att följa som är skrivna av kvinnor lite i min ålder… Har hamnat i en fas av stor idétorka, av olika anledningar vilket gör att har jag ett ämne att skriva om är det lättare att få ihop något att skriva om. Egentligen har jag nog inte brist på idéer vad jag skulle kunna skriva om, det är mer att det blir tomt när jag sen ska försöka få ihop något väl sittande framför datorn, det är som att det låser sig helt. Livet har lite mycket för mig just nu som tar den där lilla extra koncentrationen som behövs – tankarna fladdrar istället iväg hit o dit. Så får mig har det varit jätte bra att ha ett fast ämne varje dag. När jag tog mig an dom sista dagarnas utmaningar så har haft en liten känsla av saknad…o tanken ”vad ska jag skriva om nu” – men då ser jag att jag slipper oroa mig *ler* det startar en ny utmaning redan imorgon som håller på hela april. Så nu har jag något att skriva om varje dag ytterligare en månad.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer