United Soccer School

Vardagligt småprat

Stolt moster är jag, min systerdotter spelar fotboll o i helgen som var deltog hon i en fotbollsskola där det var utplockade tjejer som fick vara med. Först självklart så tog större delen av veckan var det killarna som hade tiderna - men på lördagen hade dom plockat ut 16 st tjejer som skulle få en lite puff i sitt fotbollsspelande.

Jätte skoj att min systerdotter var en av dessa 12-åriga tjejer som fick träffa en engelsk fotbollsspelare o träna. Först var hon inte så pigg alls på att åka iväg på träningen - det var 4 h så det är ganska mycket för tjejerna i denna ålder. Men efter att ha förstått vad skoj det skulle bli att få vara med, att vara utplockad så masade hon sig iväg *ler* Vilket hon inte ångrade sig ett dugg efteråt sen, för det hade gått jätte bra, hon hade jätte skoj, lärde sig massor o är så peppad nu att träna o få spela match.

Hon fick med sig två medaljer o diplom som hon "vunnit" - för två olika saker som hon var bäst på.
Sånt här är verkligen peppande för tjejerna o killarna som håller på att utvecklas o lära sig sporter, att få träffa o träna med någon "kändis". Det ger en bra skjuts att fortsätta träna lite till, lite mer. För alla vet vi ju hur otroligt tråkigt det kan vara vissa perioder att träna, det kommer i allt man håller på med hur skoj det än må vara. Men får man då lite nytt, lite förändring som något sånt här så kommer energin o gnistan tillbaka igen.

Stolt moster är jag ialla fall att hon var med, o att hon genomförde det med gnista o att hon fick belöning för det *ler*Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det var en rolig upplevelse kan jag tro
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja det var skoj att hon kom iväg även om hon inte ville 😊
nouw.com/itismadeby