Tvätta håret i risvatten

Liten snabb sammanfattning såhär långt.

Jag tog ju beslutet att prova det här som ska vara sååå fantastiskt, att använda risvatten när jag tvättar håret. Det är ett enkelt o billigt sätt så varför inte prova...

Nu har det gått ca 1 månad sedan jag började använda risvatten (https://nouw.com/itismadeby/risvatten---nu-borjar-jag-36221407) och jag har använt det 5 ggr under den här tiden. Jag tvättar håret ca var 5-7 dag o har fortsatt att göra det nu med. Jag har alla gånger utom en gång gjort iordning vattnet så det har fått stå ca 1 dygn innan jag använde det, en gång så gjorde jag en snabbare variant, bara låta det dra någon timme. Vad jag förstått så ska det inte spela någon större roll vilket sätt man gör vattnet på. Så man gör det på det sätt som man själv känner är det bästa för en själv.


Håret känns fint ut, det känns fylligt. Nu har jag tappat lite mycket hår dessa veckor, men jag tror att det beror på att jag inte mår på topp mentalt. Och jag har lite risiga toppar som måste fixas till - det är ju saker som inte heller något under dunder medel kan fixa till...

Men det känns bra o jag har fått kommentarer från vänner/kollegor att mitt hår ser så mycket tjockare ut o undrar vad jag gjort. För håret ser jätte fint o tjockt ut.

Så det här med risvatten har ialla fall inte gjort något skadligt eller dåligt utan snarare tvärt om - så jag kommer att fortsätta att prova - jag tror man behöver göra det under en längre period för att verkligen se effekten.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer