Torsdagen är känd för ärtsoppa och pannkaka, så äter du det idag? - Bloggutmaning maj dag 2

Har gått ifrån maginfluensa till feber o fruktansvärt ont i hela kroppen... det här är inte skoj, men vem gillar att vara sjuk - tror ingen.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.
Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Har absolut noll hunger just nu, inte sugen på något, inget smakar något heller. Men i huvudet o för ögonen så låter o ser pannkakor gott ut. Får ta o äta det nästa torsdag istället :)
Vi åt när barnen var små vissa torsdagar ärtsoppa o pannkakor. Eller rättare sagt mitt ex åt ärtsoppa, han älskade det o barnen åt lite när dom var små, sen la även dom av med det... sen åt vi alla pannkakor. Mycket godare.Jag passade alltid på att grädda "för många" för det var alltid poppis att äta några dagen efter för ungarna när dom kom hem från skolan, dom värmde upp dom lite snabbt i micron, så var dom som nya.

Men själv har jag alltid velat ha en plättlagg, för jag är uppvuxen med att få plättar istället för pannkakor. Och dom är godare *ler* det bara är så.... Nu skaffade jag mig en lagg precis innan jag flyttade första omgången o den ligger nerpackad någonstans i någon låda... den ligger bra där, fram tills jag får större kök igen. Nu skulle jag ändå inte få plast i köket jag har nu... knappt jag får in det jag "måste" ha..


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer