Titeln till boken om mitt liv skulle heta… Bloggutmaning dag 21

Vardagligt småprat, Listor o Utmaningar

Lite seg, lite trött, lite irriterad o besviken på april månads schema... tycker att man ställer upp o jobbar skiten ur sig så borde det lyssnas på önskemål... som alltid minst 3 nätter i rad ledig.... har fått 1 på ett ställe... att har jag en ledig HELG så vill jag att det just ska vara en helg... att börja jobba kl 19 på söndagen är inte att ha ledigt hela helgen... det gör att jag inte kan åka iväg o hälsa på vänner - så helgen blir till ingen nytta bara vara hemma utan att göra något ensam... nja inte direkt skoj....
Det kommer gå över, jag landar i detta schema o tar mig igenom månaden o lär mig vara ännu klarare i mina önskemål till nästa månad.... man får ta lärdom...

Utmaningen är startad av Madeleine , här är hennes dag 21 i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med – kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Det är skoj att se hur fler o fler hänger på i utmaningen.


Därför blev jag som jag är…
Ja kort o lite ”fel” eller hur man ska säga. Det skulle vara en bok med vad livet har haft med sig för mig. Det som format mig till den jag är idag, det som livet har haft med sig för just mig – sen om det är ödet, eller om det är förutbestämt det som sker i ens liv eller om det bara är saker som sker på vägen… Ja det vet jag inte, oavsett så har det som skett skett o jag är den jag är.

(fortsättningen läser ni på bokomslagets baksida :) )Sen vad boken skulle innehålla med den titeln får man vänta o se tills den ges ut – om den ges ut *ler*… den skrivs ialla fall….

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer