Tar du minst 10000 steg per dag? - Bloggutmaning dag 12

Anders Hansen har varit med på P4 sommar, samt haft programmet “Din hjärna” på SVT, han talar av vidden av motion. Tar du minst 10000 steg per dag?

.

Inatt måste någon ha snott åt sig flera timmar, för jag somnade o vaknade, det var bara några minuter mellan *ler*... jag väcktes av ett telsamtal, vi samtalar varje morgon, jag har mina sista minuter på nattpasset o promenaden med Mindy, han kör till jobbet. Nu hade jag ju inte jobbat natt, utan kväll... så jag låg o sov. Men han sa samma sak - någon måste ha snott timmar i natt, för man somnade o vaknade direkt ....

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 12.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

.

Hmmm helt ärligt jag vet inte, jag tror det, men jag är inte säker. Jag är ju ute på promenad med Mindy så det borde bli en hel del steg varje dag.
Kanske jag ska skaffa mig en stegräknare som jag funderat på ett tag - så att jag ser hur många steg jag tar, o jag vet att när man ser att det är en bra siffra mot vad man nu då bör gå för att må bra, så peppas jag att gå lite till... o lite till. Jag fungerar lite så... kanske ska önska mig något sånt av tomten... har inte så bra pejl på dom här armbanden man kan ha - men visst mäter dom steg eller sträcka men gått, samt sömn osv? Jag skulle behöva en :)


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Mitt mål är minst 10000 steg 5 av 7 dagar. Ser på din trappa att det inte räcker
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Vad jag förstått så räcker det gott o väl, att man inte alls behöver gå så mycket som man sagt... Vore intressant se hur många steg jag tar varje dag - om jag kommer upp i stegen, vilket jag borde eller om jag behöver traska på lite till 😊
nouw.com/itismadeby
Du har inte stegräknade i din telefon då? Det brukar annars ingå. I alla fall i smartphones 😊.
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Har jag säkert - men jag är lite gammalmodig gällande mobilen... använder få appar o absolut inga som är igång i bakgrunden så att säga *Ler*....
nouw.com/itismadeby