Tankar - september

Vardagligt småprat, Tarot, pendel, horoskop mm

Ja det är höst nu, det både känns o syns. Men jag gillar hösten, att det börjar bli lite svalare o att det blivit mörkare på kvällar o nätterna.

så här sa korten om

September:

Ekonomin kan vara något du funderar mycket över denna period. Vet inte om du haft extra stora utgifter eller om du har en dröm du vill realisera där pengar spelar roll för att genomförandet?
Det känns som om din ekonomiska börda antingen lyfts eller att det är extra tungt just denna månad. Jag kan inte se mer än att du pustar ut efteråt och är lycklig att du klarade det hela. Innan månaden är över kommer du att ha en del orostankar kring just ekonom och hur du ska klara dig ekonomiskt.
Upplösningen blir positiv och framkallar glädjekänslor.


Så här säger jag om månaden

Jo nog har jag funderar en del på hur jag ska göra ekonomiskt, det finns saker som måste lösas, som försenat andra saker. Men det är inget som förstört något. Men det kommer nog ta lite längre tid innan jag helt kommer att pusta ut. 
Annars har det skett flera saker som gjort att jag mått bra, men ändå så finns det kvar ett litet "ok" över axlarna som jag måste ta tag i, måste göra val o få styrkan att hålla mig till det jag bestämt mig för att genomföra.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer