Tankar - oktober

Oktober månad är slut, hösten kom sent o löven har envist hängt kvar på träden. Ja nu efter att det blev lite kallare några nätter har löven börjat trilla av. För även om jag älskar hösten med dess färger så är det ju dags för frost o snö, då ska löver vara borta. 

Så här sa korten om

Oktober:

Kärlek och bekräftelse kan man sammanfatta korten. Något nytt steg, en ny fas? Det blir en stabil månad känslomässigt och jag vill skriva lyckorus., Som om allt är väl i världen och du bör befinna dig i känslomässig balans för tillfället.
En underbar energi som får mig att le och jag hoppas verkligen att korten visar att livet bjuder på detta just nu, denna hästmånad. Ska bli roligt att följa dig för jag har ju lyckan att få facit!
Kortet talar till och med om att grunden till äktenskap kanske läggs just nu? Bröllopet blir inte av nu alltså, men det är inledningen till det som slutar med vigsel.


Så här säger jag om månaden

Det stämmer till viss del, det har skett många positiva saker som är steg åt rätt håll, ja rätt håll för mina önskemål med livet. Ny fas, ja på sätt o vis stämmer även det. Men samtidigt så finns det många tankar om det som sker är rätt... och kommer det bli bra, kommer det lyckas. Vet inte om det bara är rädslor som talar då eller om det är en magkänsla som jag ska ta på allvar o verkligen reda ut. 

Jag tror jag väljer att tro att mycket är rädslor, att vissa saker hinner i fatt, andra ger en oro för vad som kan ske... o att det bästa är att bara vara i Nuet o se vad tiden har att ge. 

Även om det inte alltid är så enkelt som det låter.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer