Tankar - november

Nu är snart den gråaste o tråkigaste månaden slut, för det är väl just det som november är. Grå ruggig o tråkig. MEN det är inte alls så tokigt, för då kan man tända massor av ljus o det är så otroligt mysigt.

så här sa korten om

November:

Bästa kärleken! Alltså fortsätter korten på kärlekstemat och jag hoppas att du är alldeles stormförälskad och yr. Alla är värda att få känna det och för min del tycks det som om du fått vänta oerhört länge.
Jag känner en oerhörd mängd energi och kraft hos dig. Ingenting är möjligt är känslan jag har. Detta är något av det bestående slaget och inte ett bloss som brinner ut fort. Du tycks ha hittat rätt partner äntligen. En ny fas i livet börjar definitivt.


Så här säger jag om månaden

På sätt o vis har saker gått framåt när det gäller just det här med att vara kär, kärleken. Men stormande förälskad, nej det har jag då inte varit - tyvärr, för det hade varit otroligt mysigt att få känna så...
Ibland har det här med energi i kraft stämt - men det inte alltid... snarare tvärt om - det har varit mycket handlingsförlamning o känt mig totalt orkeslös.
Men en ny fas - ja absolut - hur den kommer sluta får vi se... hoppas bara att fasen inte blir så lång.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer