Tankar - maj

Maj månad är nu till ända - den har gått så fort att jag knappt märkt att vi haft den eller hur jag ska säga. För jag hinner inte med på något sätt, hade önskat att jag kunnat njuta av dagarna lite mer, att ha haft lite mer att gör än enbart jobba... Jag tror att det är just när man lever som jag just nu - jobba jobba jobba o inte så många andra saker så försvinner tiden, man blir dagvill, men har man andra saker man gör så utnyttjar man tiden o dagarna försvinner inte utan innehåll.


så här sa korten om

Maj:

Något låter vänta på sig trots att du antagligen förväntat dig, eller planerat in det för denna månad. Det betyder att det sker, men inte i den tidsplan du upprättat tidigare. Om du kan hålla kvar ditt syfte under de kommande månaderna är du i en position där ditt arbete kan få det erkännande som det förtjänar. Det finns inga garantier, men om du fortsätter hålla din egna takt och det kan ta sin tull på dina sociala färdigheter, så måste du lita på andra för det bästa resultatet. Resultatet kommer att vara värt din ihärdighet, men ger inte bara materiell belöning utan leder till en känsla av varaktig framgång.


Så här säger jag om månaden

Nu tänker jag privat så nej inget har skett, inget har ens varit i närheten av att ske - har väl heller inte haft planer heller så.... visst vill jag så kan jag nog få till små små fragment som skett till att vara just framsteg i saker som funnits där o som testar mitt tålamod... men det känns långsökt, o det är mera då att man söker för att hitta något som kan stämma in.

Men på andra plan i livet så finns det just det här med saker som skulle ha hållt en tidsplan, men det drog ut på tiden - men resultatet blev bra o gör att jag får en helt annan känsla av trygghet något år framåt - sålänge inte andra saker sker.... något man inte kan veta i förväg.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer