Tankar - juni

Juni månad

så här sa korten om

Juni:

Ditt hjärta eller din intuition måste nu få företräde före förnuftet. Du har en ökad inuition för tillfället och den kan leda dig rätt i dina beslut. Håll dig så neutral som möjligt. Skriv gärna ner dina drömmar och se om de innehåller något budskap från ditt undermedvetna.
Intuitionen är den som låter dig se det som sinnena inte kan plocka upp. Korten kan också indigera att någon med stark intuition kommer till din hjälp i situationen du befinner dig i- Det kan ske saker i det fördolda som kommer att vara betydelsefulla för dig längre fram och kanske kan din intuition plocka upp signalerna innan medvetandet gör det.


Så här säger jag om månaden

Den här månaden känner jag inte igen mycket när jag läser o ser tillbaka på vad som hänt. 
Kanske för att det är min intuition som märker av o ger vägledning, vilket jag inte direkt märker - eller för att det inte stämmer denna månad alls. Jag tycker nämligen själv att jag o det här med att känna på sig, veta undermedvetet inte går ihop. Det blir alltid fel om jag ska försöka mig på att göra val eller leva utefter min magkänsla istället för det jag kommer fram till genom ett mer logiskt tänkande.... i o för sig fungerar inte det heller *ler*

Det har hänt massor denna månad som jag tänker mycket på, det är många småhjärnsplken som hälsat på.... vi får väl ser framåt om jag tagit till mig något som gör att det blir betydelsefullt längre fram i livet.... men helt klart inget jag märkte av här o nu när jag gör en liten sammanställning av månaden i huvudet när jag läser texten igen.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer