Tankar - juli

Juli månad

så här sa korten om

Juli:

Detta tycks vara en månad då det sker desto mer i det öppna. Här händer saker fort och kanske också helt oförberett, men det är ett sätt att säga att man blåser dammet från det gamla och välkomnar något nytt och skinande. Korten kan ofta uppfattas som att det inte skulle vara bra men det är inte sanningen. Inga kort är endagst negativa eller postiva utan man får gå på känslan och korten som ligger tillsammans med det.
I det här fallet känns det som en frisk flökt. En förändring du längtat efter. Även om den kommer i en 
form du inte kände till tidigare, så visar det sig vara exkat vad du behövde och önskade


Så här säger jag om månaden

Juli månad har varit mest jobb - så har inte direkt haft tid att blåsa dammet av något gammalt eller välkomnat något nytt skinande. Och har det funnits några sådana saker så har det nog helt gått mig förbi.

Visst jag stampar i något väldigt gammalt - känslomässigt, som jag i början på månaden sa att jag ska ta itur med efter sommaren - när jag gjort det jag ska göra - semester-jobba, o sen transportsträcka till september semestern. Först så ska jag verkligen ta mig en funderare på hur jag vill o ska göra framåt. Den här månaden har jag försökt att pausa alla sånna tankar o bara njutit av tiden.

Men visst det har ändå skett massor under månaden så om någon frågat mig för 1,5 vecka sedan så hade jag lutat åt att beslutet som skulle komma i höst lutade åt ett håll... men så sista veckan så hände det andra saker som gjort att det vände och.... men som sagt, ska inte ens försöka reda ut något utan tar det senare.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer