Tankar - april

April månad har sprungit iväg, det har varit en underbar för mig perfekt vårmånad, det är såhär dom ska vara. Men jag har aldrig varit så irriterad o förvirrad o frustrerad över hur jag känner som jag gjort ialla fall i slutet av månaden. Att bloggen inte fungerar gör inte saken bättre… o den ser inte alls ut som jag vill… skriver kort, ser vad som blir, vilken färg eller om texten ens kommer med… försöker inte ens stoppa in någon bild mitt i texten för då skiter sig allt – direkt.

så här sa korten om

April:

Nu är det extra viktigt att du kliver försiktigt Fram snarare än rusar. Det känns som om det ligger en förändring i luften men att det är svårt att avgöra om den är av det bättre eller sämre slaget. Åter, det handlar inte om någon mörk profetia, mer en uppmaning att se upp för att undvika en grop i vägen, eller som den utger sig för att vara. En ulv i fårakläder. Var inte övermodig och se över ditt umgänge ifall du tycker att någon lockar in dig på fel spår eller dåligheter.

Var sann mot dig själv och uppmärksam på det som sker runt dig så att du gör kloka val.

Så här säger jag om månaden

Jag kanske skulle ha läst o kommit ihåg det här med att inte rusa fram… men samtidigt så känns det som om jag stampat på samma ställe även om tiden rusat fram så…
Har nog inte gjort några val alls, jag har som sagt stampat o trampat på samma ruta – för länge nu o det kanske är dags att jag verkligen gör val o trampar vidare…

Tar o ser framåt, hoppas att jag ska vara snällare under maj månad o inte fräsa som jag gjort denna månad, jag skrämmer ju mina kollegor o vänner som inte är vana vid att jag är irriterad o fräser. Men jag är ju ingen övermänniska o får väl ha mina dåliga perioder jag med.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer