Tält, husvagn, husbil eller utlandssemester vad väljer jag? - Bloggutmaning juni dag 26

Listor o Utmaningar

I natt har det ramlat ner vatten vatten vatten från himlen.... svensk sommar???


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 26. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Tält - nej absolut inte nu mer, för gammal för sånt.... det var i dom unga åren som ens tält tänktes på som en möjligthet när semestern var på planeringsstadiet.


Husvagn - skulle jag kunna tänka mig, inte mitt förstahandsval men det skulle kunna fungera o vara trevligt för en semester här i vårat avlånga land.
Husvagnar idag är inte husvagnar - konstaterar jag när jag kikar efter bilder, det är små rullande hus....


Husbil - har jag aldrig provat, det finns säkert fördelar mot husvagn, men måste jag välja så låter husvagn bättre, man drar till en plats o ställer av. Kan sen använda bilen som är mindre, att åka runt med. Men som sagt, jag har inte provat så jag ska inte säga att det inte är braMen mitt val faller nog ganske enkelt på utomlandssemester om jag ska välja en av dessa....
Visst en härlig lyxig pool vid stranden med utsikt att njuta av skulle inte sitta helt fel - men en stadssemester är inte heller fel... här finns många variationer att ta sig för när man väljer utomlandssemester :)Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer