Sveriges nationaldag för mig… - Bloggutmaning juni dag 6

Listor o Utmaningar

Så har vi ramlat över på ett nytt dygn - det är lite lugnt just nu så jag passar på att ta mig en snabb fika o knacka på tangenterna för att få till mitt inlägg i dagens utmaning - passar på när jag ändå har några sekunder över *ler*

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 4. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.
För mig betyder inte vår nationaldag något speciellt erkänner jag - för mig hade det kunnat vara en vanlig dag som det faktiskt var en gång i tiden.... När man gjorde den till en röd dag så blev det ju inte en dag extra som var röd - nej man tog bort en annan röd dag....

Först var den 6 juni egentligen bara Svenska Flaggans dag - det var först 1983 det blev vår nationaldag o först 2005 blev det en helg dag, en röd dag.

Visst är det trevligt med en nationaldag - jag som gillar att fira både det ena o det andra - o jag älskar våran blå gula flagga - för mig är det den absolut finaste flaggan av alla.
Men nationaldagen i sig betyder inget mer än att alla normalt arbetande människor har en ledig dag :)Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Bra där 🇸🇪
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,