Styrka är något som jag… - Bloggutmaning dag 26

Jag tror att jag ska börja ha en kategori där jag bloggar om idiotiska saker jag ser i trafiken.... sett 2 bra i natt....

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 26. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Styrka - finns två varianter av styrka, den fysiska o den mentala - helt olika styrka, som jag ser det. Men båda kräver träning att man övar sig på det o håller igång så att man inte tappar styrkan.
Har man ingen styrka eller att man själv tycker att man är svag så kan man - om man vill - träna sig, blir starkare, få styrkan - så tror jag, men som sagt bara om man vill. Och det gäller att hitta rätt sätt att träna sin styrka på.

Jag är svag fysisk - men kan på ren vilja göra saker som kräver en viss fysisk styrka...

Mental styrka är något jag inte tror att jag har - men när man tittar tillbaka så märker jag att jag faktiskt har en större mental styrka än jag tror... jag har blivit mer trygg i mig själv i att jag faktiskt har den här styrkan när jag måste.

Det finns dock ett ordspråk som handlar just om mental styrka och som jag tycker otroligt illa om:


"Det som inte dödar, gör dig starkare"


Helt ärligt - j*vla skitsnack.... så känner jag för just det ordspråket.Ord som många gånger stämmer - jag tror inte att det är så att vi inte vet vilken mental styrka vi har, utan mer att vi inte hela tiden behöver använda den - därför är vi heller inte hela tiden medvetna om vad vi kan, vad vi klarar av - det är först när vi går igenom något jobbigt i livet som vi märker av att vi klarar så mycket mer än vi tror.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer