Söndag idag, brukar du ha söndagsångest? - Bloggutmaning dag 4

Listor o Utmaningar

Kom precis hem, o det ösregnar, det började nu sista timmen innan jag slutade. Det var pågång, så envisa som flugorna varit ett tag, speciellt igår när jag var ut på landet så märktes det av.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 2. . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Nej det har jag inte o när jag tänker efter så har jag aldrig haft det heller.
Nu jobbar jag visserligen oregelbundna tider vilket gör att för mig är "söndag" vilken dag som helst i veckan, det blir den dagen som är den sista av en kortare ledighet - när man inte känner för att börja jobba igen. Och visst kan jag någon gång känna att en dag till hade varit fint - men något mer än så blir det inte - ingen ångest för att dom lediga dagarna är slut.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det är fördelen med oregelbundna arbetstider
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja visst är det 😊
nouw.com/itismadeby
Måste vara skönt på det viset med oregelbunda arbetstider 😃
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Ja jag trivs med att ha oregelbunden arbetstid o det här är helt klart en av fördelarna - som jag faktiskt inte ens tänkt på, på det sättet, förrän din fråga denna dag *ler*
nouw.com/itismadeby