Sommaren bjuder ofta på sport, om det tycker jag... - Bloggutmaning juli dag 1

Listor o Utmaningar

Så var halva detta år till ända - man tjatar om samma sak - att tiden gått så fort, för fort... man summerar lite som man gör vid nyåret, hur har det varit, har man gjort det man tänkt sig, nya mål för nästa halvår osv. Själv så har jag juli i sikte o tänker ta mig igenom den månaden först - sen ska jag börja planera när jag ska ta 7-10 dagar semester i slutet på augusti början på september... *ler*


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 30 (juni). I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Sport - ja det är en hel del mer av den varan på sommaren, eller så kanske man mer märker av det...

Jag är inte sportig av mig, gillar inte att motionera - är väl för lat *ler*. Så jag utövar inte själv något sport. Visst har väl det sportats lite någon gång i tiden - både själv o mina barn, båda har faktiskt varit ganska bra till o med, men ingen har velat satsa o se om det var något dom kunde blir riktigt bra på.

Vi tittar på tv istället *ler* - det gör jag o även mina tjejer - gillar när jag har chansen att se på lite mer udda sport o visst när det går bra för "oss", vi svenskar - när det går dåligt ja då vill man helst inte se "dom" ;)Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer