Snart någon ledig dag

Nej, inte riktigt dags än för min "helg" - jag o Mindy ska jobba två nätter till, men det är i växeln. Det är bra för då kan jag hålla koll på att hon inte skäms bort ännu mer. För det har gått fort för lilla fröken att veta hur man lindar mina kollegor runt tassen för att få som man vill. Och jag tror att Mindy är den av oss alla som är absolut gladast att komma till jobbet *ler*, fort fort ur bilen o rusa in i små glada skutt. För vem vet vem som finns där just denna gång vi kommer.


Jag är verkligen lyckligt lottad som kan ha henne med på jobbet, annars hade jag inte kunnat tacka ja till att ha en liten tuss i mitt liv igen. Och jag ångrar mig inte, det är ett enormt sällskap, en liten fröken som håller igång mig. För hon har en otroligt stor egen vilja o vet exakt vad hon vill.

Har blivit medlem i rasklubben, fick deras julnummer av tidningen - ja... vad ska jag säga om den? Mer än att jag ställer mig själv frågan, "varför slösar dom pengar på att trycka upp o sända ut detta?". Små klubbar idag måste tänka på sin ekonomi, o när man idag kan utnyttja nätet, varför gör man inte det då? Varför envisas man med att dränera klubbens kassa med sånt här skit??? Ja ursäkta men så ser jag de... det var 32 sidor - där sidan 1 o 32 är omslagsen... sen var det massor av information från olika klubbar... 13 av dessa sidor var annonser från medlemmar - där till o med halvsidesannonserna fått en egen sida med resten av sidan vit...
Bättre lägga ut tidningen på nätet, enkelt att komma åt för alla - först när den är ny för enbart medlemmar o sen något nummer senare även för andra. Vem vet kanske det lockar till sig flera medlemmar....

Så kommer tanken - ska jag bli lite aktiv igen.... har varit aktiv i klubbar förr.... ska tänka på saken.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Sv: Tack för tips ändå vännen!<3 Fått många bra tips nu 😉 Ni bloggisar är bäst 😊 Många kramar<3
nouw.com/by_anniess
itismadeby
itismadeby,
Ja visst är det bra, alltid finns det någon som vet/kan o man får snabbt tips 😊 Kramar
nouw.com/itismadeby