Skvallertidningar är något som… - Bloggutmaning 25/1

Listor o Utmaningar

Mitt ex sa alltid när det var något man skulle göra ett val om, eller att man valt att göra på ett visst sätt - "att det aldrig fanns bara en anledning till dom val man gjorde, det fanns alltid några fler än det man trodde var anledningen..."

Och det stämmer nog för när man gör ett val så har man haft flera tankar om varför man ska eller inte ska... sitter o funderar lite på just det där, o varför jag tog min lilla paus, varför jag funderar på att ta en längre paus nu efter dessa dagar utan bloggande... Klart att det inte enbart var en orsak till pausen, visst huvudsaken var att det strulade, men sen kom även andra saker in - kallas livet - som gjorde att jag inte orkade med trassel på det ställe jag hade som avkoppling.

Att vara ifrån bloggen, var både tråkigt o skönt på samma gång - så jag funderar vidare - men konstaterar bara att det som sagt aldrig är enbart en orsak... när man tänker efter finns det alltid flera saker där som avgör hur man väljer.


Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

.

Jag inte riktigt förstår mig på – ja jag förstår att dom finns, för att det är något man kan tjäna pengar på – men jag förstår inte att folk köper dom….
För mig är det möjligen något jag kan bläddra i om jag sitter i ett väntrum o vill ha något att göra… men väljer hellre en fakta tidning av något slag om det finns. Ja till o med en tidning om bilar går före en skvallertidning.

Nej tacka vet jag en bra bok istället :)

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Ibland är det ju så att man faktiskt måste låta livet också ta plats, trots att det inte är kul. Sedan förstår jag även att det måste varit jobbigt med det bloggstrul som uppstod för er här på nouw. Jag såg även att många lämnade sidan, tydligen så äger Nouw ens bilder och liknade. Får hoppas att det ska funka för er nu, har saknat dig 😊.
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Ja visst är det så, man måste ju ta hand om livet som är irl först o främst. Ja det har varit o är fortfarande strul, men nu går det ialla fall att använda bloggen hjälpligt, skriva o läsa. Men massor av andra saker fungerar bara till o från. Hoppas att dom snart får till det annars kommer nog flera att flytta sina bloggar. Ja det där med ägande rätten till bilder - det är visst så lite överallt, även på facebook, gissar att det finns någon orsak till varför det är så - att det finns något bakom som gör att det måste vara så. *ler* tack, det är skoj att höra för man tror inte att någon ens ska märka att man försvinner. Nu är jag tillbaka o inväntar o ser hur dom fixar till det här på Nouw. Kramar
nouw.com/itismadeby
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorogn fina du! Jag älskar när du delar med dig av dina tankar och åsikter, så spännande att få ta del av dom. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
itismadeby
itismadeby,
Tack du är bra snäll du 😊 Men skoj att det man gör uppskattas - Kramar <3
nouw.com/itismadeby