Sitt jag fick bita mig i tungan… - Bloggutmaning juni dag 13

Listor o Utmaningar

Oj vad det har regnat i natt - det fanns inget behov av att packa upp min nya fläkt som jag hämtat på posten. Har kommit på att det där med att packa upp saker när jag väl fått hem paket jag beställt/köpt - det är jag otroligt dålig på. Paketet kan stå i dagar innan jag får "ändan ur vagnen" o gör det. Men å andra sidan så har jag ju det hemma om jag behöver *ler*

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 13. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Ja, det där med att bita mig i tungan, att ha saker jag vill få sagt, men väljer av någon anledning att vara tyst - det sker ofta - både små o stora saker. Ibland är det bättre att vara tyst. Att säga något kan ge större negativa effekter än att få ur sig det där man hade på tungan o det är det inte värt.

Ibland blir det lite automatiskt att jag väljer att vara tyst, med automatiskt menar jag att valet att vara tyst kommer snabbt o utan att jag gör ett aktivt val i mitt eget huvud. Vissa gånger så sker det en liten inre diskussion o ett eget aktivt val - om jag ska eller inte ska säga det som jag kanske hade velat säga.

Och det där sista - när jag gjort ett aktivt val efter att ha tänkt på det lite, ska jag ska jag inte... det var senast igårkväll jag valde att vara tyst, inte säga det jag kanske egentligen velat säga just då... Men det var inget bra läge just då igår kväll.... så valet blev "att bita mig i tungan"


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer