Sista november, vad gör du idag?- Bloggutmaning 30/11-2020

Listor o Utmaningar

Så ligger jag lite efter igen - tidsbrist eller bara helt slut på ork o energi...


Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det redan är många, så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

.

.

Jag var helt slut i måndags, hade varit så inställd på en ledig vecka, så musten gick lite ur mig när det inte blev så. Nej det är inte direkt synd om mig, för om jag säger ifrån så får jag ledigt - men då får dom också dra in på bilar o det tycker jag inte känns rätt. Vill inte sätta några i klistret på det sättet o jag har faktiskt inte alls så stor nytta av att vara ledig - mer än att inte göra något alls o ladda batterierna... Jag kan inte färdigställa här hemma än ändå - fattas för mycket smått o gott för det - men hjälpen jag har för det måste först o främst fixa till den egna lägenheten så att dom kan flytta - där finns det tidspress - jag är ju installerad så att säga.

Kommer förhoppningsvis ta långledig i slutet på januari... :)

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Kom igen vännen. Hopas att du snart får lite extra tid för vila när flytten. U är klar
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Tack - peppning tas tacksamt emot - jag hoppas också på det o lite hjälp för några saker. Hoppas ju på långledigt i ca 4-5 veckor månadsskiftet jam/feb 😊
nouw.com/itismadeby