Sista juni, hur är temperaturen? - Bloggutmaning 30/6-2020

Tänk att nu är det sista dagen på juni... imorse innan jag gick hem från jobbet pratade vi om det som skedde för 6 år sedan idag... en kollega gick bort. Han fick en stroke, i bilen morgonen innan... sen somnade han in nästan exakt 24 h efter... hans döttrar hade hunnit komma o han fick träffa dom en sista gång. Jag jobbade inte jätte länge med honom, vår hustomte - men han var ändå en av dom 2 personer som jag ser som min mentor när jag började köra taxi.
Jag var också den som kom fram till honom o bilen först - o det var jag glad över, för jag var den som hade minst känslomässiga band till honom o säkert tänkte klarast i den situationen.
Så innan jag åker till jobbet idag ska jag åka förbi kyrkogården o lägga några blommor på hans grav, jag brukar göra det varje år


Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det redan är många, så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

.

.

Temperaturen såhär på morgonen - ca 17 grader var den när jag slutade - skönt ute o himlen ser lite grå ut så det kommer förhoppningsvis inte vara massa sol o varmt idag *ler* ja jag behöver få sova lite o då vill jag ha någon dag svalt väder. Och det får gärna regna.

Första bilden togs vid ca kl 4 imorse o den andra togs vid ca kl 23.30 - himlen var glödande som eld, helt underbar att ha framför mig när jag körde.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
När jag kravlade ur sängen vid åtta tiden visade min termometer 18 grader
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja det är lite svalare 😉 men fortfarande okey värme tycker jag.
nouw.com/itismadeby
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Förstår inte att det snart är juli?! otroligt fort tiden går! Så hemskt att höra om vad som hände för ett par år sen, skickar många kramar! ❤️ Så otäckt vad som kan hända! Så fantastiska bilder alltså 😍
nouw.com/emmaengstrom
itismadeby
itismadeby,
Ja det är hemskt när sånna saker sker - ialla fall jag blir så medveten om hur snabbt saker kan ändras i livet o hur viktigt det är att man visar att man älskar o att man vågar gå ifrån det som inte är bra för att kunna få lycka... för man vet aldrig vad som sker imorgon. Tack det värmde 😊 <3
nouw.com/itismadeby