Sist jag fick ett skrubbsår... - Bloggutmaning juni dag 21

Midsommar - hoppas, håller tummarna för att vädret ska bli snällt mot oss alla denna dag....

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 20 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Sist jag fick ett ordentligt skrubbsår var förra sommaren, jag ramlade i en buss o låg raklång på golvet.... upp o göra klart det som måste göras. Sen titta på hur det såg ut - inga hål på byxorna så det kunde väl inte vara så farligt.... o nej det var sår, såg ut som skrapsår, lite olika djupt men inte så farligt...

MEN, det var inte riktigt så... det tog veckor för det att läka o jag har än idag märken o knölar på skenbenen.... så kan det gå *ler* man får låta ärren o knölarna bli minnen istället... visst det gjorde ont men det var trevlig dagar o det väljer jag att minnas.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer