Simhall, vardagslyx, tv, pinsamt och hästar - Bloggutmaning 18 19 20 21 22/11-2020

Listor o Utmaningar

Kan man få fler timmar på dygnet? Eller ännu hellre kunna dela på sig o vara på flera ställen på en gång....


Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det redan är många, så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

.

.

18/11 Hur ofta går du till en simhall?


Inte alls, förr när jag hade barn i den åldern där dom gillade att gå till badhuset så var jag ofta dit - nu ensam går jag aldrig dit.

.

19/11 Vad är vardagslyx för dig?


Allt som inte är måsten, saker jag tycker om att göra - att bara vara, umgås med nära o kära, baka laga mat pyssla läsa... Ja allt som gör att jag mår bra är för mig små eller stora stunder av vardagslyx.

.

20/11 Hur ofta kollar du på tv?


Hmmm - just nu har jag ingen tv i o för sig, den är inte inkopplad. Men annars så går tv´n nästan hela tiden men det är inte så ofta jag verkligen sätter mig ner o tittar på något program helt o hållet.

.

21/11 Berätta om något pinsamt som hänt dig?


Den gången jag berättar om skedde för många många år sedan.
Vår son var nyfödd, mitt numer ex, hade varit med på förlossningen men åkt hem för att ta hand om "måsten" för att komma tillbaka.
Innen han kom blev det dags för den där första läkarundersökningen... föräldrar med sina nyfödda vöntade ute i korridoren... Det var min tur, läkaren tittade till vår son o jag tittar ut genom föntret på dörren.... där ute stod en riktigt snygg kille, tänkte .. undrar vems han är???
Skrattar än idag åt mig själv... kommer ut i korridoren... då kommer den här snygga killen mot mig... då såg jag vems han var *ler* Han var min.... men lite pinsamt inte känna igen sin egna äkta hälft....

.

.

22/11 Hästar är något som...


Jag har varit "hästtjej", drömmen var att få en egen häst, men det blev först när äldsta dottern blev gammal nog att ta ansvar för egen häst som den drömmen gick i uppfyllelse,
Men det var något år sedan.

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Haha, inte känna igen sin egna Kärlek

nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja visst var det pinsamt - men jag tröstar mig med att jag tyckte han var snygg... tänk om det varit tvärtom *skrattar*
nouw.com/itismadeby