Senaste plagget jag köpte var en… - Bloggutmaning dag 18

Listor o Utmaningar

Oj vilken fin kväll det blev - efter att dagen började på ett ganska tråkigt sätt med duggregn - kanske sommaren är här o stannar någon vecka *Ler

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 17 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Ja det var inte något mer spännande en en ljusgrå tenniströja.... sprang förbi o den var billig. Köpte en stor stor så att jag kan ha den nästan som en kort klänning - älskar att loda runt i sånna hemma.

Däremot plaggen innan var lite mer roliga - en rosa långärmad tröja med små små nitar på framsidan vid axelpartiet, en väldigt rosa tunn tröja i material mer typ blus - lite väl tunn märkte jag när jag väl provade den hemma... men går att ha linne under. Sen en mörkgrå tunn härlig stickad tröja o en svart skjorta.

Faktiskt så att jag handlat ovanligt många plagg sista veckan - annars är det inte så ofta jag köper mer än ett plagg i tagen....


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer