Senaste gången någon gjorde mig glad var… - Bloggutmaning dag 16

Så avslutades detta block av arbetsnätter med en natt där det blev en hel del mil rullade.... Öregrund ligger ju en bit bort. Det är ialla fall skönt att få lite ledigt - eller jag kan ju inte vara helt ledig så det blir annat under påskhelgen *ler*...

Utmaningen är startad av Madeleine - här hittar du alla ämnen dag för dag och hennes dag 14 , hittar ni här, i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars. Det är ju så skoj att se hur olika eller lika alla tolkar varje utmaning. Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Först ska jag säga att dagens utmaning i sig gjorde mig glad, fick mig att le och jag ser fram emot att under dagen läsa andras svar på dagens utmaning.

Igår – min chef hjälpte mig att byta till sommardäck, jag hade helt missat att det är dags att byta… jag som normalt är först med att byta bort vinterdäck till sommardäck (likväl så byter jag åt andra hållet i sista stund) Men nu har det varit så mycket annat som upptagit mina tankar att jag helt missat det där… så tack o lov har jag en ur gullig chef som hjälpte mig… får baka en cheesecake till hans fru som tack för att jag fick låna honom lite efter arbetstiden 😊 och en äppelpaj med hemmagjort vaniljsås till honom som tack. Är så glad att just dom två finns som en del av ”toppen”…. 
Men det sen ska jag inte glömma hur det känns när jag hämtar upp Mindy – det ger en varm skön glad känsla i hela mig, hon är en glädjekälla för mig. Det går inte att beskriva med ord….

Det finns så mycket att vara glad för varje dag om man bara ger det en chans.
Vittisdag

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer