Senaste gången jag skrattade hysteriskt… - Bloggutmaning juni dag 27

Listor o Utmaningar

Ojsan vad det blåser idag ...


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 26. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Igår kväll sent så blev skratten sådär att vi inte kunde sluta, vi var lite trötta o då blir skrattat lätt mer åt det hysteriska hållet, när det inte går att sluta. Helt ärligt kommer jag inte ens ihåg exakt vad det var vi började skratta åt, det var det mesta o sen blev det bara mer o mer tills vi insåg att det kanske var dags att krypa till sängs.

Jag var hos min stora dotter igår - vi hade lite mystid tillsammans. Vi satt på deras altan, det regnade ordentligt o vi båda satt o bara njöt. Vi åt kex o ost o drack lite cider... men när man jobbat mycket, båda jobbar vi ju natt o hade jobbat natten innan, men ingan av oss hade sovit ordentligt på dagen.... bara någon timme sen gått upp o startat dagen.... vi var ju lediga *ler*

Men skratt är härligt, det är minst lika bra som gråt när man behöver få lätta på inre tryck som finns o mal....


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer