Senaste boken jag läste var…- Bloggutmaning dag 7

Vardagligt småprat, Listor o Utmaningar

Så var jag hemkommen efter en natts extra jobb, jag kan känna "vill inte vill inte - vill vara hemma" innan jag kommer iväg, men väl igång så trivs jag så enormt. Så vill inte-tanken är inte att jag vantrivs... bara att jag för stunden hellre går under jorden o slipper synas, slipper göra något... men lite som en morgonförkylning... den känns men kommer man bara igång, så är det bättre.

Utmaningen är startad av Madeleine - här hittar du alla ämnen dag för dag och hennes 6e dag hittar ni här, i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars. Det är ju så skoj att se hur olika eller lika alla tolkar varje utmaning. Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Senaste boken jag läst helt klart är ”Sandras bok”. La undan den höll på att läsa o läste boken på 2 nätter. Tänker inte älta mer om den då jag redan tagit upp den i tidigare inlägg.

Hade nog läst ut den första natten om jag haft bra belysning att läsa vilket jag inte hade… så ja fick åka dagen efter o ordna det. Så nu har jag alla möjligheter att läsa när jag vill *ler* Det var det bästa med att ha en bok i min hand jag ville läsa igenom ganska raskt, jag var tvungen att ordna belysning.


Nu har jag dykt ner i ”Konsten att meditera – en praktisk guide för att bli vän med sitt sinne” och den har jag nu dykt ner i… normalt läser jag bara en bok åt gången, har jag påbörjat en bok så läser jag klart den innan jag börjar läsa en annan. Men den här gången var det lite speciellt, delvis känner jag hon som skrivit boken, o jag vet att dom flesta andra kommer att ta sig igenom boken nu direkt o det kommer att pratas om den. Då måste man ju ha läst den för att förstå vad dom pratar om.

Konsten att meditera, är heller ingen bok att sträckläsa, tror jag ialla fall, utan den kommer jag läsa under en längre tid – vem vet nu när jag har en bra läslampa hur jag kommer göra.
Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer