Saker som gör en kvinna attraktiv

Personliga tankar, åsikter

Ibland så hittar man texter, som radar upp punkter - en efter en - vad som gör en kvinna attraktiv... Jag har inte riktigt förstått vad det är dom vill ha ut av dessa artiklar, för jag ser det som om man talar om för alla hur man måste vara, ska vara för att vara attraktiv - ja nu gäller det även män, o när det kommer ut artiklar med listor som säger vad eller hur dom ska göra för att locka kvinnor.

Alla är vi olika, alla är vi unika o alla tycker vi olika - så det som är attraktivt för mig kanske går förbi någon annan helt o hållet, o det som är attraktivt för någon annan kanske jag irriterar mig på... Men det är ju just det här som är det fina - att vi alla är olika o att vi alla ser på saker o lockas av olika egenskaper på en annan människa.


Men lite för skojs skull o lite som tidsfördriv så tänker jag ta o dela med mig av olika punkter som ska vara attraktiva saker hos oss kvinnor... det som män tycker är attraktivt...

Punkterna som tas upp är icke-fysiska o dom attraherar både män o kvinnor. För sanningen är att dessa punkter stämmer in på vad som attraherar både män o kvinnor, inte enbart som partner utan även som vänner. Man väljer utifrån samma saker både när man väljer en partner eller en vän.

Visst har utseendet en viss betydelse, ialla fall vid första kontakten, vi har en viss typ som attraherar oss, men sen är det andra egenskaper, andra sätt som gör att attraktionen djupnar, att vi blir mer nyfikna på att lära känna personen o framför allt att attraktionen inte försvinner - då är det just dom icke-fysiska sakerna som spelar stor roll.


Vilka tror du att du besitter & vilka vet du om att du attraheras av?

Jag tror, eller jag hoppas att jag besitter om inte alla så flertalet av dessa sätt. Vissa märker man av direkt, det är en stor del av ens personlighet, men jag tror att man även har dom som inte märks så väl, men bara i en mindre skala... att vi har alla egenskaper men dom är i olika stora portioner hos oss.

Tänk nu på att artikeln är skriven med en viss vinkling, men jag säger att man kan titta på den oavsett vilket kön man själv är o vem man attraheras av - dessa egenskaper är inte specifika på det sättet.1. Vänlighet

Även om det kan låta som en kliché är vänlighet en dygd som är alldeles för sällsynt idag. Det handlar inte bara om att vara en trevlig person mot de som är viktigast för dig, utan om att vara vänlig även till de som du kanske inte känner och som behöver en hjälpande hand.

Män vill ha en kvinna vid sin sida som kan lysa upp ett rum med sitt leende. Enligt olika studier är män mer attraherade till kvinnor som är sympatiska och leende. Ett naturligt leende förmedlar ett budskap av optimism och stabilitet – två egenskaper som många söker i en partner.

2. En positiv attityd och ett sinne för humor

En annan viktig aspekt i ett förhållande, oavsett om det är romantiskt eller inte, är förmågan att dela glädjefyllda stunder tillsammans, med skratt och glädje. Att ta hand om din känslomässiga stabilitet och ditt humör ska alltid vara en prioritet. Det är det bästa sättet att konfrontera livets utmaningar.

Det handlar inte om att agera komiker var och varannan sekund, utan om att lära sig att leva livet dag in och dag ut samtidigt som man accepterar vad livet kastar mot en med en bra attityd. Det gör dig mycket mer attraktiv i andras ögon och förbättrar din självkänsla på samma gång.


3. Passion

Det kanske låter lite krävande, men många män söker en partner som kommer vara en konstant inspiration för dem. Det finns inget mer spännande för dem än en kvinna som har passion för det hon gör, som följer sina drömmar och som uppfyller sina mål.

Det har inget att göra med vilket yrke du väljer att ägna dig åt. När du är en passionerad kvinna lyser dina ögon upp när du pratar om vad du vill uppnå i livet. Många män attraheras till denna egenskap eftersom de vet att de aldrig kommer ha tråkigt vid din sida.


4. Att komma överens med vänner

Även om det kan verka konstigt så är det en av de mest njutbara icke-fysiska aspekterna av attraktion. Det är alltid roligt att kunna vara med en kvinna som kommer överens med ens vänner och bara är ”en av dem” när tillfället kräver det.

Det betyder inte att du måste ägna varje vaket ögonblick tillsammans. Kom ihåg att varje person måste ha sitt eget personliga utrymme i alla förhållanden.


5. Självsäkerhet gör dig attraktiv

Det här är ytterligare en av de mest attraktiva, icke-fysiska aspekterna för en man. Det är trots allt alltid bättre att vara nära någon som är villig att vara sig själv. Det handlar inte bara om att se dig själv som en kraftfull kvinna framför din partner, utan snarare om att vara dig själv, försvara dina åsikter och inte bara hålla med om andras tycke och tänk.


6. Bekväm med sin sexualitet

Det handlar inte om vad du kan göra mellan lakanen. Att vara bekväm med din kropp och din sexualitet visar att du är medveten om att din sexuella energi är allt du behöver. Det är mycket roligare att vara med någon som är medveten om att kärlek måste njutas av, inte skämmas för.


7. Förmågan att ta beslut

När en kvinna inte vet vad hon vill göra och lämnar allt i sin partners händer kan det bli ganska tråkigt. De flesta vill diskutera saker såsom var man ska äta eller vilken film man ska se. När du kan uttrycka dig själv i en diskussion och du är stark och beslutsam är det ett av de mest attraktiva, icke-fysiska attributen.

Det visar honom att han inte alltid måste ta hand om saker och att ni kan göra dem tillsammans, sida vid sida.


8. Ha din egen stil

Män är mer ”visuella” än kvinnor. Detta tack vare den evolutionära programmeringen. Vissa kvinnor följer en specifik modetrend och inser inte att det kan bli tråkigt i betraktarens ögon. Många män tycker att en attraktiv kvinna är en som är unik och har sin egen stil – som inte låter sig svepas iväg av modetrender.
Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer