Så var nyaste Kökets Box här

Tips eller fakta och jag har provat...

Hämtade den igår, packade upp den o blev positiv över vad den innehöll. Nu har jag inte haft den tidigare så jag vet inte hur det är att få en mindre box varje månad - kan bara säga att jag gillade att få den här lite större - det var roligt att få packa upp den. Och man har lite längre tid på sig att smaka, prova det som finns i innan det dimper in en till.

Det gick inte att bara ta en bild - det var flera lager i boxen *ler*Periquita rosé alkoholfri - jag har ännu inte smakat en enda sak från den vingården (José Maria de Fonseca) som inte smakat bra.

Coca-cola Peach - har jag smakat innan o det är redan något jag ser fram emot att dricka med massor av is under varma sommardagar - där har dom lyckast.

Mer Citrusmix - dryck utan kolsyra, det är aldrig fel o denna med citrusmix ser jag fram emot att smaka, den ligger på avkylning *ler*

Loka Solig Citrus - nu förstår jag inte riktigt varför det inte räcker med Loka citron - men, det är en smak jag gärna köper igen. Mot alla andra konstiga smaker som kommit sista åren.

Fuzetea - går också ner en väl kyld en varm dag, var längesedan jag valde att dricka iste, men kom på nu att det har varit dumt, det är riktigt gott.

BOB Bara Bär, Jordgubb - saft dricker jag inte så ofta hemma, o har aldrig varit förtjust i röd saft, utan mer gul. Nu har jag smakat ett glas, och det var okey... men har jag kvar den hemma kommer den bli stående, så jag tar med den till jobbet där den säkert inte blir så gammal *ler*

Falcon, alkoholfri öl - nu är jag inte en öldrickare alls, så den står i kylen - kommer antingen låta en jag känner som dricker öl prova den eller så använder jag den i matlagning. Då gillar jag öl.

Mood cocktail Margarita, alkoholfri - Inte smakat än, men jag har bestämt mig för att när jag smakar den kommer jag prova receptet på Frozen Margarita som var med i foldern. Låter jätte jätte gott - är det lika gott som jag tror kommer jag prova även dom andra smakerna som finns.


Löfbergs Brazil Lovers, kaffe - det är samma som jag fick med i första boxen o jag gav bort det paketet, har ingen kaffebryggare o är inte någon kaffeälskare - ska prata med den som fick första paketet, gillade han det får han även detta paket om inte låter jag någon annan som är förtjust i kaffe prova denna smak

Caj P Texas Rub, salt´n pepper - den påsen åkte med stora dottern för att användas på köttet som ska grillas i midsommar.

Risenta solroskärnor - har ännu kvar av dom solroskärna jag äter nu, har dom i filen till frukost med lite annat smått o gott. Tror inte dessa kommer att smaka något direkt annorlunda.

Caj P cheddar cheese sås - har bara smakat lite lite på en sked - var bara tvungen, det lät så gott. Det var gott - kommer också få avsmakas till det grillade köttet i midsommar.

Fjällbrynt mjukost kräftor - älskar mjukost, o denna var god, inte nu att jag själv väljer dom här mildare smakerna på mina mjukostar nu, tar dom med lite mer sting i, finns ju många sånna idag. Men gillar man kräftor är denna god.

Santa Maria, Spice mix for taco; Smokey halloumi, Fish och Hot cayenne - Inte provat någon av smakerna, kommer nog använda hot cayenne till vanlig taco - men dom andra smakerna kommer nog att användas som krydda till rätter med halloumi och fisk.


Swiffer, duster kit - den ska tas med ut i bilen o testas där, men det blir nog efter midsommar, men jag har höga förhoppningar på den om jag ska vara ärlig.

Doers hasselnötter o jordnötter chokladöverdrag - dom här är redan slut, jag tror att måste ha varit hål i min påse för dom bara försvann *ler*

Anyday granola, bites coconut - den ligger o väntar på att provas tills efter midsommar, tror den till o med kommer att få vänta tills jag har semester.

Candy People, Original winegums - den här lilla provpåsen har jag sparat för att idag när jag får besök av en winegums älskare, låta honom prova o säga sin mening - var det gamla hederliga smaken eller....

Vegeta natur - finns ett recept i foldern med kyckling och potatis, gjorda på plåt i ugnen - det låter o ser så gott ut att det kommer jag att prova - annars vet jag inte riktigt hur jag ska prova denna påse - lika bra prova den så att man verkligen kan smaka det på rätt sätt o ge ett utlåtande


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Den alkoholfria Rosenvar helt ok
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja den är en av de bättre helt klart 😊
nouw.com/itismadeby
Det där var en väldfylld och trevlig box 😃. Den hade jag med lätthet velat ha själv med ser jag 😃
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Ja den var värd sitt pris tyckte jag så jag kommer forstätta att ha den varannan månad ett tag framåt 😊 Så skoj att få lite nya recept i foldern, något till varje sak som ligger i boxen 😊
nouw.com/itismadeby