Så var det över för denna sommar

Vardagligt småprat


Tänk att 3 veckor kan gå så otroligt snabbt - ja 23 dagar till o med. Tyckte det var igår som jag var dit första dagen - men det är ju inte så - det har gått över 3 veckor o snart är ju även juli månad över. Och kanske även sommare????

Har haft underbara dagar - både i regn o sol, för det har varit allt väder dessa veckor. Jag själv tycker att det har flytit på så lätt med få tilltrasslade situationer eller förseningar - det har varit ganska så enkelt o lätt. Sen att alla - ja precis alla - som varit med har hjälpt till så att det just gått så lätt o enkelt - är så tacksam att få samarbeta med så underbara härliga människor - längtar redan till nästa gång...


Härligt ljus senare på kvällen en av dom sista dagarna. Det märks på ljuset att vi går mot sensommaren.

Mindy har varit med hela tiden o charmat både resenärer o förare. Det gällde bara sista veckan hitta bra sätt för henne att ha så svalt som möjligt när vi inte var ute vid avgångar... så när vi hade paus så fick hon ha svala isklappar under filten på sätet, o svala gelepaddar på sig... o sen provade vi även ett litet kylagregat som var plastigt o mer en leksak - men den fungerade så det kommer nog att inköpas en “riktig” variant att ha just i bilen - Ruben är inte direkt sval .... han är jätte bra på vintern *ler*


Den sista veckan har varit varm - riktigt varm, som förra sommaren - men då var det ju hela sommaren... Jag hade mitt mantra att vännerna i Tyskland hade det ännu varmare så jag skulle inte klaga *ler*.

Har haft bra samtal, det känns jäkligt bra o fint - bara hoppas att det fortsätter i den banan under hösten o resten av året.

Nu har jag också börjat längta till september *ler*... ja redan, så augusti får gärna gå fort som attans...

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer