Så kom det vi med lite avig inställning väntade på hela natten

Vardagligt småprat

Vi hade ju blivit lovade att snön skulle börja falla redan straxt efter midnatt - vi såg inte direkt fram emot det, jag hade en sen kväll (slutade kl 3,30 ;) ) så jag hoppades att jag skulle slippa det mesta. Men ingen nederbörd alls kom.... förrän jag slutat o äntligen var påväg hemåt - men det var inte nederbörd av det vita slaget då utan bara det blöta....


Men efter att ha sovit någon timme, så såg jag att visst det vita hade börjat ramla ner även här - inga mängder än, inte i mina ögon ialla fall. Mest blask, men visst fortsätter det som dom lovat fram till måndagkväll kan det nog bli en del som ligger kvar o först fryser till mitt i veckan när vi blivit lovade en köldchock såhär mitt i att alla började få vårkänslor, det ska ju bli upp mot -15 grader. Det tror jag på när jag upplever det. Men sen så kommer allt snällt töa bort igen.

Det är kort o gott tidigt vårväder, som mars o april brukar vara - kan ju vara skoj med lite "riktigt" väder, med allt som årstiden ska innehålla.


Mindy blir ialla fall lite för blöt i detta väder så nu ligger hon inbäddad i en varm filt o myser här bredvid mig och nu vankas lite lunch - varm soppa passar perfekt idag :)


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer