Så här i november är varma drycker extra goda. Vad finns i din kopp? - Bloggutmaning dag 23

Det är tidigt... men det är den 23e så jag sänder iväg dagens inlägg, sitter o varvar ner efter en natt med full fart o helt otroliga förare som gjort ett kanon jobb - att sen få höra från förarna att det är för att jag gör ett så bra jobb i växeln som dom kan jobba på så bra - ger info så allt flyter på... Sånt värmer lika bra som en kopp varm dryck <3


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 22.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.Först o främst finns det varm choklad, det är en dryck jag älskar o gärna dricker. Som den är eller har i något gott... lite baileys, lite chili, kardemumma, mashmallows.... det finns så mycket gott man kan piffa upp med.

Visst är det gott med O´boy men ska det vara riktigt så ska det vara kako med socker o mjölk

Men sen så finns också en annan favorit när det gäller varma drycker - buljong - så otroligt gott o värmande kalla ruggiga dagar


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
När jag arbetade natt drack vi varm saft på morgonkvisten innan det var dax att göra nattens sista runda
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Har aldrig provat varm saft, är det gott?
nouw.com/itismadeby